Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dajana.p

18. 8. 2008 21:40
Autorko,

napište ještě dvacet, třicet, čtyřicet, milión... článků... stěžujte si a hodně, fňukejte, brečřte, plačte... ale stejně pořád neřeknete konkrétní věc... CO JE ZDRAVÁ VÝŽIVA???

0 0
možnosti

automaticý generátor odpovědí

18. 8. 2008 23:17
Re: Autorko,

nad tím jsem přemýšlela, že bych do toho jako šla rovnou a napsala tady tu svou představu o výživě, ale bylo by to hodně dlouhé a tomu by se nedalo říci blog. Druhým důvodem je to, že mě zajímá jak lidé tento pojem vnímají a co se jim podním vybaví- nekdo řekne zrní, někdo vidí raní stres jak se žene pro čerstvé, někdo vlastbě jí docela zdravě, ale pod zdravou výživou se mu vybaví hlavně bio. Jo někdy to napíšu dopodrobna uvidím jak mi vyjde čas je to na delší psaní, teď mě baví tohle.

0 0
možnosti

dajana.p

18. 8. 2008 18:07
Trend a image?

Ano, tak si myslím, že to je. Samosebou, že můžeme omezit tuky, cukry a podobně, ale nahradit normální výživu nějakou jinou mi nepřipadá vhodný. Kdysi jsme se smáli "Návštěvníkům" a "amarounům" a teď to někomu připadá trend a in. Za chvíli nám zakážou (zakážete) zpívat a přinutíte nás holit si vlasy!

0 0
možnosti

automaticý generátor odpovědí

18. 8. 2008 20:48
Re: Trend a image?

no nevím zda jsem se zmiňovala o tom že jíst zdravě je nejíst to co jíme dosu? Kvalitní stravu měli naši předci a k ní i optimální výdej energie. Naopak takovým amarounům bych se velmi bránila a propaguju potraviny co nejméně upravované. Taková domácí marmeláda mojí mamky je součástí naší zdravé kuchyně a přesto v sezónu dám přednost tomu z čeho ji vyrobila v syrovém stavu... třeba ostružiny. Až jich v zimě není chytnu se marmelády.

0 0
možnosti

dajana.p

18. 8. 2008 16:15
Paní Zaharowská,

co to je ta zdravá výživa podle vás? Napište, co si pod tím pojmem představujete. Takhle můžeme jen dumat o zrní.

0 0
možnosti

Hucul

18. 8. 2008 14:09
Kdy je neco k dobru a kdy ne.

Kdyz rano vstanu a z lednicky vytahnu zdrava domaci vejce, zdrave domaci maslo, zdrave domaci rajce a k tomu si dam platek mnohozrnneho knackebrodu a cerstve vymackany ovocny dzus s dreni, pak snidam a koukam na ranni cvrkot za oknem, mam zdrave a pohodove rano. Kdyz rano vstanu o hodinu driv, abych mohla autem ci na kole dojet rannim provozem do obchodu, koupit tam cerstve naklicene klicky a biojogurt a hnat se zpatky, abych se pak mohla v rychlosti nasnidat, jde o stres, ktery nemam zapotrebi. Takovy stres si radsi usetrim i za tu cenu, ze dzus je z krabice, ze maslo je ze supermarketu a ze rajce nejspis nekdo ostrikoval kdovijakymi chemikaliemi. Mit slunce v dusi je totiz pro zivotni pochody mnohem dulezitejsi nez nesnist sem tam nejake "Ecko". :o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1287x
lektor efektivní výchovy, student UTB Zlín s mezerami v pravopisu, maminka, 172cm, 50kg :-)www.zaharowska.cz

Seznam rubrik