Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kolos.veliky

9. 3. 2011 7:45
Máte samozřejmě

ve spoustě věcí pravdu. Bohužel pro Vás ale zřejmě nemáte alternativu. Jedině tak se odstěhovat do deštných pralesů, postavit si tam chatrč a živit se kořínky. Protože obecně všechny státy mají dluhy, všechny mají v čele politiky, kteří mají obdobnou pověst jako ti naši a všechny státy vybírají daně od občanů na svůj provoz a úhradu svých dluhů.

Váš dopis jsem nepřečetl celý, omlouvám se za to. Je to totiž blábol k ničemu. Nevím kolik si toho pamatujete z předchozího režimu. Pokud ta fotka u profilu není Vaší dcery nebo vnučky, potom zřejmě mnoho ne. Rozesmála mě poslední věta, kterou jsem přečetl - o tom jak jsme byli ve výrobě některých věcí soběstační. To máte naprostou pravdu, ve výrobě těch věcí, které nám RVHP vyrábět dovolilo. Např. surového železa a zbraní jsme vyráběli víc než jsme potřebovali.

Budete mít bohatou diskusi. Všichni se budou přehánět v obviňování kdo víc krade. Kradou všichni, bohužel. A za totáče kradli taky, nezapomeňte.

Mám návrh, běžte do politiky, změňte to.

0 0
možnosti

hurkajan

9. 3. 2011 0:47
ono

chtít pravdu od Klause který to tady pěkně pokakal od začátku ? On který sbíral tituly za to že zde prodá...tedy dá zadarmo ekonomiku vyčůránkům jiných států ...hmmm on který mi tvrdil že než dříve udělat zákony musí se získat hlavně kapitál na potřebné reformy vždyť to samé se děje teď kradou lidem peníze aby mohly prosadit další reformy na rozkrádání peněz...

0 0
možnosti

petr66

8. 3. 2011 20:09
Když vidím ty nepříznivé reakce.

tak máte asi spousty pravdy. Nevím kde najdeme tu správnou pravici, na kterou čekáme už dvacet let. . Asi se nedočkáme, nekradoucí pravičák se blíží scifi.

No hlavně, že mají komunity a matky s dětmi, na které se mohou vymlouvat.:-)R^

0 0
možnosti

Marek Trizuljak

9. 3. 2011 0:29
Re: Když vidím ty nepříznivé reakce.

To je přesně ono: "nekradoucí pravičák" To je čistá utopie! Pravicovost by měla být vládou práva a obhajobou základních hodnot, na nichž stojí společnost. Pořádek ve věcech, poctivost, úsporný státní aparát, který se opírá o sebejisté, dobře informované občany a stejně tak o zdravou a pevnou občanskou společnost. U nás je to pravý opak - jakékoliv hodnoty jsou zpochybňovány, neplatí pravidla chování, neexistuje vymahatelnost práva, zločinec požívá větší ochranu než jeho oběť, občané jsou mateni a manipulováni, státní správa je přebujelá, neskutečně plýtvající a chová se nabubřele, občanská společnost je vystavována posměšnému despektu, dialog neexistuje Tedy, v souhrnu přesný opak pravicovosti.

Ti, kdo autorce tohoto blogu spílají, a dráždí je Jiří Nekovář se svými postřehy, jenom ukazují, kam tíhnou.

0 0
možnosti

VašekIV

8. 3. 2011 19:22
„Vidím zemi velikou,

Přesná citace zní:" Vidím zemi rudou, vyžranou a chudou, nad ní hvězda pěticípá, pod ní český národ chcípá.“ Děvenko zlatá, na tom co píšete je něco málo pravdy. Buhužel však není výčet nectností ani zdaleka úplný a postrádá dva největší tunely, které se v této zemi udály. A sice IPB a co je ještě horšího t.zv. zelený tunel. (oteplování, biomasa, fotovoltaika...) A cesta z toho marastu ven? Těžká a trnitá. Zákon o vyrovnaném nebo přebytkovém rozpočtu. Ale zaplatit to budeme muset VŠICHNI. Není jiné cesty.  A čím později tím hůř. Určitě k cíli nevede ani KSČM ani ČSSD ale jen a jen skutečná pravice.!!

0 0
možnosti

j.Havránek

8. 3. 2011 18:52
Hloupé!

A za kterou vládu se vlastně stydíte? A kdo jiný může splácet ten deficit? Vždy se kradlo a krást se bude, ale ten hlavní problém spočívá v tom, že se politické strany podbízeli voličům, aby získali hlasy lidí, kteří dokáží mít jen nataženou ruku, ztratily pud sebezáchovy a vesele zadlužovali zemi. Pravda, některé méně, jiné více - ti co nabízeli nejvíce byli nejhorší. Tak si vyberte..

0 0
možnosti

FiS95

8. 3. 2011 18:50
DLuh by neměli platit ti, kteřé ho nezavinili.

Proto je třeba jej splatit okamžitě i za cenu brutálních škrtů, než přejde na Vaše děti. Vy jste politiky volili. Ty samé pořád dokola bez ohledu na to, co napáchali. Děti ne. Neměli právo volit.

0 0
možnosti

simsII

9. 3. 2011 9:33
Re: DLuh by neměli platit ti, kteřé ho nezavinili.

Musím se smát klišé - aby ty dluhy nemusely platit naše děti. Ty děti ty toho zaplatí mnohem více než si myslíte. Pokud to zde půjde takto dál, tak jim stejně nic nezbyde, protože nastartovaná cesta vede fakt k úplnému rozkradení všeho co zde ještě zbývá. Copak nevidíte, že když už mají v roce 2013 vyschnout EU-fondy, tak se zahajuje další cesta - fondy penzijní? Co asi budou z těch peněz mít naše děti, které je budou plnit - tak možná dlouhou řeč o tom, jak to v tom roce 2011 špatně spočítali a uzákonili, sorry. V té době budou již lidé s určitými jmény žít někde daleko u moře a v jejich jménech budou namísto v - w a budou bez čárek a háčků, protože jim bude na české zemi houbelec záležet. Po nás potopa, jak pravil klasik. Tento ovčí národ bez statečnosti.....jak již mnohokrát prokázal. Kdyby ti nahoře nevěděli, že si necháme všechno líbit, maximálně nějaké kecání v hospodě a blogu, tak by si tolik netroufali, ale oni mohou. A za 30-40 let se tady stejně nebude moci dýchat ani vzduch.

0 0
možnosti

pepepo

8. 3. 2011 18:07
Proč se mi chce říkat něco o slepičce

A vůbec nevím, co je zač onen Nekovář ze Žďáru, co pořád zapleveluje schránky. Kdo jiný než lidé udělali dluh.  I třeba ti, co to skutečně potřebují, si žili nad poměry! Auta, benzín, na garáž, na bydlení... A matky s dětmi a jejich obrovské příjmy a to myslím skutečně vůči rozpočtu, nikoliv na zlaté kliky a koupelny... A přitom část byla zbytečná, při Sobotkově (Špidlově vedení státu, kdy byl vzestup 7%) Ale lidé to skutečně PROŽRALI a ted pláčí. A že bere někdo vysoký plat? Ano, ale když firma přeplatí, padne. Stát ne. Ale to je těžké pochopit. Dopis je další z internetových hovadin!

0 0
možnosti

PoetaBezRymu

8. 3. 2011 17:47
Ukazováním na viníka, nic nevyřeší ..

"Minimálně to, že naprosto nechápu proč máme státní dluh platit MY OBČANÉ a vytváří se reformy omezující NÁS OBČANY, když MY JSME TY CHYBY NEDĚLALI a všichni víme kdo to byl, kdo se z toho pakoval a kdo za to nepyká."

Na podobné výlevy jsem dosti alergický, jelikož jako většina emočních výlevů, nic neřeší. Ano, každý ví, že se ve státě krade. Každý také ví, že za spoustu krádeží můžou lidi z vlády (napříč levicí i pravicí). Každý ví, že to není správné a že by se stím mělo něco dělat. Jenže tohle uvědomění stále neřeší a ani nevyřeší ten hlavní problém - NEDOSTATEK FINANCÍ VE STÁTNÍ KASE ..

Ono to totiž všechno zní moc krásně, ukazovat prstem na viníky a říkat: ONI ZA TO MŮŽOU! TO ONI! AŤ PLATÍ ONI! TO MY NÉ! MY JSME SI JE JEN ZVOVILI, JAKO SVÉ ZÁSTUPCE, MY JSME NEVINNIÍ! .. ale vyřeší se tímto něco? Vráti se "ukradené peníze" do státního rozpočtu, po vynesení rozsudku nad viníky? Stane se díky tomu Česká republika okamžitě světovou velmocí, kde je život, jako v pohádce? Těžko ..

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1287x
lektor efektivní výchovy, student UTB Zlín s mezerami v pravopisu, maminka, 172cm, 50kg :-)www.zaharowska.cz

Seznam rubrik